Hotspots in LissabonGoedemiddag 

Jeetje door alle drukte met werken na lange tijd weer een artikel van mij van de leukste hotspots in Lissabon. Een heerlijke manier om weer terug te denken aan de vakantie.


Parmacia in Lissabon
Je kan hier zo heerlijk zitten op het terras met uitzicht over het mooie Lissabon.  Hier vind je bijzondere cocktails een voorbeeld is paracetamol.

Pharmacia- Rua Marechal Saldanha 1. LissabonSud Lisboa

Een super hippe tent met enorm mooi uitzicht over de Taag. Heerlijk genieten in het zonnetje en vergeet vooral niet even om binnen te kijken. Als je hier zit heb je echt vakantie. 


Sud Lisboa- Avenida Brasilia, Pavilhão Poente, 1300-598
The LX factory

Is het hippe deel van Lissabon. Het is een oude fabriek welke is omgetoverd tot ateliers, restaurantjes en winkeltjes en ja echt je vind hier de heerlijkste granola. Je bent hier even weg van alle toeristen want het is vooral 
onder locals nog bekend.Rua Rodriques de Faria 103 j
       Parc Nacoes
I      Is het moderne gedeelte van Lissabon met mooie architecture. Alleen als je het station al ziet.  Wanneer het regent kan je prima genieten in Centro vasco da Gama maar vergeet vooral de jardins Garcia de Orta niet.      
     Cascais 
      Binnen 3o minuutjes ben je vanaf Lissabon met de trein in Cascais. Waar je heerlijk kan genieten aan het strand vlakbij het centrum. Vergeet ook niet naar cafe Galeria house of wonders te gaan. Hier vind je echt oprecht de lekkerste smoothies.


I     Ik hoop dat je blij bent met deze tips. Ik vind Lissabon echt een super leuke plek om een paar dagen naar toe te gaan! Heb je nog andere leuke tips laat ze dan weten in de comments!
      Liefs  Ilse 
R. da Misericórdia 53

Reacties

Populaire posts